... voor een zondags ontbijt of vieruurtje!
150 g blauwe bessen
1 zoete appel, geschild en in stukjes
2 el amandelmeel
1 tl kaneel
1 tl kokosvet
2 el hazelnoten, grof gehakt
2 el pompoenpitten
1/2 tl bakpoeder
5 el havervlokken
1 à 2 el agavesiroop (of honing)
Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 180° C.
Meng de blauwe bessen met de stukjes appel en de kaneel. Smelt het kokosvet op een laag vuur.
Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed. Voeg de kokosolie toe en meng opnieuw.
Neem een ovenbestendig schaaltje en verdeel het fruitmengsel over de bodem.
Doe vervolgens het havermout-notenmengsel over je crumble en bak 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Smullen maar!
Koken en Kitch op facebook
Tip!
Deze crumble is ook lekker met Griekse yoghurt bij het ontbijt.
Reacties
Een reactie posten