Geroosterde halloumi met zomergroenten

... en orzo

Nodig voor 4
1 pakje halloumikaas
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 bosje lente-ui
olijfolie
250 g orzo (Griekse pasta)

Aan de slag!
Kook de orzo, volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
Snijd de haloumi in plakjes en meng ze met een eetlepel olijfolie. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in dunne plakjes. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in plakjes.
Verhit een grillpan en grill er de groenten en de kaas in.
Giet de orzo in een slakom en schik daarop de geroosterde haloumi en groenten.
Serveer met knapperig vers gebakken brood.
Njammie!

Koken en Kitch op facebook

Reacties