Bruschetta met spelt toast

... lekkere gezonde tapa




Nodig voor de salsa:
1 klein bolletje rode ajuin
1/2 courgette
1/2 aubergine
1 dikke tomaat
sap van 1 limoen
2 el olijfolie
eventueel 1 kl bruchettakruiden van O&V
1 klein bundeltje bieslook, fijngesnipperd
peper van de molen & grof zeezout
look van de molen

Aan de slag!
Snijd de groentjes brunoise, Voeg er de kruiden, het limoensap en de olijfolie door en laat een dagje marineren in de koelkast.
Beleg je spelt toast met de zelfgemaakte salsa. Leg er een sneetje mozzarella kaas op, bestrooi met wat peper uit de molen en eventueel bruchetta kruiden. Even onder de grill en een blaadje basilicum
erop is ook lekker!

Tip: je maakt de salsa best een dag voordien voor een mooie gecombineerde smaak!

Koken en Kitch op facebook


Reacties