Salade van komkommer en tomaat


... een eenvoudige zomerse salade !



Nodig voor 1 persoon:
1 tomaat of 6 trostomaatjes
1 stuk komkommer (10 cm)
1/2 rode puntpaprika
1 lente-ui
een takje munt
peper & zout
een snuif lookpoeder
1 el olijfolie
1 el witte balsamico

Aan de slag!
Snijd de komkommer, tomaten, paprika en lente-ui in stukjes en doe ze in een kom. Giet de olijfolie en balsamico erbij.
Breng op smaak met zout en peper en een beetje lookpoeder.
Hak de muntblaadjes fijn en voeg erbij. Meng voorzichtig. Zet in de koelkast tot serveren.
Lekker met een stukje toast brood.

Tip: Je kan er ook koude pasta en kippenblokjes onder mengen, voeg dan wel wat meer olijfolie en balsamico toe!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Reacties